Levererar inom hela Sverige

Första inlägget!

Äntligen finns ett lite friare forum för mer text där jag har möjlighet att dela mångt och mycket mer er på ett sätt som jag tror kommer passa mig väldigt bra samtidigt som det är en rolig utmaning för mig själv - oftast när jag vill skriva saker stannar jag upp och tänker hur jag på allra bästa sätt ska skriva och uttrycka mig för att nå fram till flera OLIKA personer och nå ALLA. Det är självklart en fin egenskap men min övning i denna blogg är att släppa taget och låta er som läser det jag skriver få uppfatta de texter och bilder jag skapar utifrån er och där ni befinner er. En text kan uppfattas på en miljon sätt och jag ska träna mig själv i att våga skriva fritt utan censur, utan rättning, utan utifrån någon annan än mig själv.

Födande kraft bygger på att våga vara kraftfull och sann mot sig själv och andra - det är inte bara mitt företags anda utan något jag själv försöker leva efter💙

Vad har hänt sista tiden?

Oj, utöver pandemin som påverkat oss alla både privat och arbetsmässigt under lång tid har vi arbetat med en kvalitetshöjning av Födande kraft. Ny hemsida är skapad, blogg, nyhetsbrev, nya produkter och nya samarbeten! Det känns bra, intuitionen säger att vi är på rätt väg och det hoppas vi ska lysa igenom de produkter och tjänster vi erbjuder - ännu starkare än tidigare. 

Det låter kanske klyschigt men vill på riktigt säga TACK - tack till alla er som valt Födande kraft sedan starten - genom detta gör ni det möjligt för företaget att växa och kunna erbjuda det som är min framtidsdröm och vision för födande och födslar!

Stor kram,
Sandra

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända