Placenta print

Hedra och minns moderkakan genom konst 

Få ett helt unikt och vackert konstverk att hänga på väggen - efter din egna moderkaka!

Moderkakan målas i en eller flera livsmedelsfärger beroende på dina önskemål och trycks mot ett papper eller canvas duk. Efter skapas ett vackert avtryck. Sedan pyntas avtrycket för hand, om du vill, tex genom att jag linjerar avtryckets kanter, addera glitter eller bladguld.

Kund väljer färger. Placering av navelsträng eftersträvas i högsta grad det är möjligt. Detta är ett konstverk och alla moderkakor är olika därför kan inte ett specifikt utseende garanteras. Det blir individuellt för varje avtryck helt enkelt.

Pris: 2 500kr

I priset ingår hämtning av moderkakan där födseln skett och frakt för tavlan hem till er efteråt.

FÖR BOKNING: Maila hej@fodandekraft.se

Frakt
Moderkakan hämtas där födseln skett, ni smsar Sandra när bebis fötts och det färdiga avtrycket postas sedan hem till er.

Moderkakan kan vara fryst. Avtrycken blir bäst om moderkakan är färsk och inte blivit nedfryst. Nedfryst och sedan upptinad moderkaka ger ett annat utseende, mindre tydligt. Däremot har Sandra gjort avtryck på nedfrysta moderkakor som blivit fina också.

HUR SKA DIN TAVLA SE UT?

Färger (ingår i grundpris)
- Svart, röd, grön, lila, blå, rosa, gul, beige.
- Glitter
- Bladguld, silver, koppar
- Linjerad kant i svart, guld eller silver.

Material (ingår i grundpris)
- Akvarell papper A3
- Canvas duk storlek 30x40 cm (har inbyggd träram)

Digitalt avtryck - 690 kr (ej möjligt tillval just nu)
Bevara ditt avtryck för alltid - Gör ditt avtryck digitalt i valfri färg! Detta görs också för hand och skickas som jpg, png till din mail. Text ingår.
OBS! Detta går bara att välja om du gjort ett riktigt avtryck, behöver inte vara gjort av Sandra. Sandra kan inte garantera att varje avtryck går att göra digitalt.

Fotogalleri