VÄLKOMMEN!


FÖDANDE KRAFT är ett företag som består av en WEBBUTIK med produkter riktade till vattenfödsel, graviditet och förlossning för privat personer och professionellt verksamma.

FÖDANDE KRAFT är stolt återförsäljare av La bassine förlossningspooler så härifrån kan du både köpa och hyra förlossningspooler. 

LA BASSINES FÖRLOSSNINGSPOOLER är eftertänksamt utformade i samråd med förlossningsläkare, barnmorskor och födande med en holistisk förlossningsupplevelse i åtanke. Med detta som grund vill La bassine förlossningspooler ge ett vårdande utrymme där födande kan uppleva värkarbete på ett säkert sätt.

Jag som står bakom FÖDANDE KRAFT heter SANDRA LIESTAD och arbetar med att stötta gravida och partners inför, under och efter graviditet. Jag har skapat detta företag utifrån ett genuint intresse och passion för födande och födslar - som jag hoppas ska lysa igenom de tjänster och produkter jag erbjuder. 

Jag anser mig ha en HOLISTISK SYN och arbetssätt där drömmen är att en dag bli barnmorska.

Alla är värda en trygg förlossning där man känner sig sedd, respekterad och omhändertagen. Det är vad jag hoppas bidra med genom mitt arbete som DOULA. Jag har personligen fått uppleva båda ändarna av födandet, det som bröt ner och det som byggde upp. Med de sagt tror jag inte att födandet har ett rätt svar för alla men jag är övertygad om att hur vi föder påverkar oss, mycket, under men även efter födseln. 

FÖDANDE KRAFT har sitt säte i Nykvarn, Stockholm och skickar ordrar inom hela SVERIGE. 

JAG HOPPAS DU KOMMER FINNA DET DU ÄR UTE EFTER.
Tveka inte att kontakta mig vid frågor eller funderingar! 

“The wisdom and compassion a woman can intuitively experience in childbirth can make her a source of healing and understanding for other women."

—Stephen Gaskin