OM MIG

Verksam i: Stockholms län
Bor i: Björkhagen, Stockholm
Tar uppdrag på svenska och engelska.

  • Certifierad KG Hypnobirthing instruktör
  • Diplomerad Doula via Föda utan rädsla
  • Medskapare av "Studio Doula" födelsepreparationsapp (kommer snart!)

  • Snart Certifierad 3-Step Rewind-utövare

Ursprungligen från Kanada. Mitt arbete är inspirerat av min egen erfarenhet av att föda i ett land som inte var mitt hemland och jag förstår hur meningsfullt det är att ha extra stöd under denna viktiga tid. Jag hade ingen aning om hur jag skulle navigera i det svenska systemet och bestämde mig för att ta en Hypnobirthing-kurs för att släppa rädsla och ångest kring födelseprocessen, verkade som ett bra ställe att börja! Jag kände mig så stärkt av min första dotters födelse att jag utbildade mig som instruktör för hypnobirthing och doula.

Som doula ger jag unikt och kontinuerligt emotionellt och fysiskt stöd för dig och din partner före, under och omedelbart efter förlossningen. Jag hjälper dig med enkla saker som massage, vila och mat samtidigt som jag ger praktiskt stöd med smärtlindringstekniker, rädsla och ångestsläpp och vägledning. 

Jag är här för att stödja dig och ge ett icke-dömande utrymme för din födelse oavsett om du planerar att ha ditt barn på sjukhuset, i födelsecentret, hemma, med kejsarsnitt, med medicinsk smärtlindring eller utan. Min roll är att hjälpa till att stödja dig med självförtroende, kunskap och tron att du kan föda OCH ha en stärkande födelse!

KONTAKTUPPGIFTER:

072 889 3994 
alexandra@fodandekraft.se 

KONTAKTA ALEXANDRA

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Formuläret är en förfrågan och inget bindande. Glöm inte kolla din skräppost då våra svar ibland kan hamna där.