OM MIG

Verksam i: Stockholms län, Mälardalen, Södermanland, Uppsala med omnejd.
Bor i: Södertälje, Stockholm.

  • Diplomerad Doula via Din Gravidcoach
  • Gravid - och mammababy yoga instruktör 
  • Utbildad designtekniker/mönsterkonstruktör

Upplevelsen av att föda barn formar dig och det är något du kommer bära med dig i livet. En positiv förlossningsupplevelse beror inte på HUR du föder, hur lång tid det tar eller om du använt smärtlindring eller inte. Det handlar snarare om hur TRYGG du är, vilket STÖD som finns omkring dig och om du får möjlighet att föda på ditt SÄTT.

Med kunskap, verktyg och inte minst kontinuitet vill jag stötta och hjälpa dig som gravid och din eventuella partner i den otroliga resa det är att föda barn och bli förälder och jag är övertygad om att alla födande med rätt förutsättningar besitter en otrolig kraft och förmåga.

I min roll som doula finns jag där för er utifrån era behov för att förlossningen ska bli en så trygg och stärkande upplevelse som möjligt och att du som födande- och din eventuella partner ska känna er delaktiga, respekterade och sedda. Jag önskar alla en födsel att minnas med glädje.

Jag har länge varit fascinerad av graviditet och födande och intresset ökade när jag själv blev gravid med mitt första barn 2016. Förlossningen var för mig en otroligt mäktig upplevelse där jag förundrades över kroppens kapacitet. Två år senare födde jag mitt andra barn. En helt annan förlossning där jag fick erfara hur bristen på trygghet, närvaro och stöttning inte alls hade samma positiva effekt. Dessa två unika födslar har påverkat mig på helt olika sätt och fått mig att verkligen värdesätta doulor.

Jag är enormt ödmjuk och tacksam inför att få följa familjer genom graviditet, förlossning och in i föräldraskapet!
Välkommen att höra av er med frågor eller för ett första kostnadsfritt och förutsättningslöst möte!

Podcast:
Lyssna på Ellika i Förlossningspodden avsnitt. 201 Ellika 4 juni 2020.

KONTAKTUPPGIFTER:

0735737498
ellika@fodandekraft.se
Instagram: doula_ellika

KONTAKTA ELLIKA

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Formuläret är en förfrågan och inget bindande. Glöm inte kolla din skräppost då våra svar ibland kan hamna där.