GRAVIDYOGA

Mycket förändras i kroppen under graviditeten och det är en perfekt tid att vända blicken inåt och lyssna till kroppens signaler. I gravidyogan kommer vi gå igenom andning, avslappning, bäckenet, positioner och rörelser för ökat välmående under graviditeten samt verktyg att använda vid förlossningen.

Med långa klasser ges utrymme för avslappning och vila så att du får möjlighet att komma ned i varv och landa i rummet och i din graviditet, komma i kontakt med din bebis och förbereda både kropp och sinne inför förlossning. Vi skapar tillsammans ett tryggt rum där alla är välkomna.

Gravidyogan med sina mjuka och medvetna rörelser passar de flesta under hela graviditeten. Kursen ges vid 6 olika tillfällen.

Glöm inte att i anslutning till kursen Gravidyoga ges ett tillfälle där du kan ta med dig din partner/stödperson för att hen ska få en chans att bli delaktig i vad du lärt dig under din kurs, framförallt med fokus på förlossningen. Läs mer Gravidyoga med partner/stödperson. Denna extra del ingår inte i Gravidyoga kursen. 

Kursledare: 
Ellika Skjutar

Doula & Gravid- och mamma/baby-yoga instruktör.

Är du höggravid och osäker på om du kommer hinna avsluta kursen innan bebis är född så kan du få betala som en dropinkund med ordinarie pris för en hel termin.

Drop-in 200kr
Det finns möjlighet till drop-in i mån av plats ( Ellika på 0735737498 vid intresse). Klasserna riktar sig i första hand till de som är bokade på hela kursen då klasserna har olika teman/fokus, men du är hjärtligt välkommen att hänga på. Betalning för drop-in sker efter respektive klass via Swisch.

Kontakt

Har du några frågor kontakta ellika@fodandekraft.se eller 0735737498.