Minnessmycke

Vackra minnessmycken för att hedra dina mest värdefulla minnen

Minnessmycken är mer än bara smycken – de är unika och personliga påminnelser om våra mest älskade ögonblick och kära personer. Med dessa speciella smycken kan du bära med dig minnet av dina käraste och skapa en nära och varaktig koppling till dem, oavsett avstånd eller tid.

När du väljer ett minnessmycken får du inte bara ett vackert smycke, utan också en symbolisk och emotionell påminnelse om dina mest värdefulla minnen. Dessa smycken kan vara tröstkällor i tider av sorg och förlust, men också glädjespridare när du bär med dig minnet av en speciell person eller händelse. De kan också vara fantastiska gåvor till någon som behöver extra stöd och minnesnärvaro.

Mina minnessmycken är skapade med omsorg och precision för att fånga essensen av ditt minne. Det kan vara allt från en liten mängd aska från en älskad familjemedlem, en bit av barnets navelsträng, moderkaka eller hår. Genom att använda kreativ design skapar jag smycken som är både vackra och meningsfulla.

Jag förstår vikten av att handskas med dessa minnessymboler med respekt och integritet, och tar stort ansvar för att se till att varje smycke behandlas med största omsorg och professionalism.

Investera i ett Minnessmycke och bär med dig dina mest värdefulla minnen nära ditt hjärta. Upptäck den djupa betydelsen av dessa smycken och hur de kan hjälpa dig känna dig närmare dina minnen och de personer du håller kärast.

Kontakta mig idag för att diskutera dina önskemål och hur vi kan skapa ett Minnessmycke som kommer att vara en evig påminnelse om dina mest älskade ögonblick! Kontakt

Ditt minnessmycke

Storlekar och pris. Frakt tillkommer.

Small - Halv pärla                  399 kr

Diameter innermått: 14 mm. Berlock till halsband i färgen silver. Berlockerna är nickeltestade och EU-godkända.

Om du väljer placenta smycken: När det gäller fyllningen av smycket, har du möjlighet att välja antingen halvfull eller helfull med placentapulver. Vid halvfull fyllning kommer smycket att ha en mer brunaktig färg, medan vid helfull kommer det att få en svartare nyans. Observera att om du har valt placenta print, kommer smyckets pulver att matcha samma färg.

Medium - Halv pärla             399 kr

Diameter innermått: 20 mm. Berlock till halsband i färgen silver. Berlockerna är nickeltestade och EU-godkända.

Om du väljer placenta smycken: När det gäller fyllningen av smycket, har du möjlighet att välja antingen halvfull eller helfull med placentapulver. Vid halvfull fyllning kommer smycket att ha en mer brunaktig färg, medan vid helfull kommer det att få en svartare nyans. Observera att om du har valt placenta print, kommer smyckets pulver att matcha samma färg.

Rund pärla                           399 kr

Ej valbar för tillfället. 

Portfolio

1 st small, 2 st medium 
Minnessmycke talg
Minnessmycke placenta
Minnessmycke blomma + talg