Placenta print

En konstnärlig hyllning till födseln - Placenta prints som symboliserar er

Jag erbjuder en unik och minnesvärd möjlighet att föreviga ditt barns ankomst genom min exklusiva placenta print-tjänst. 

Ett placenta print är en konstnärlig avbildning av ditt barns moderkaka, och det är ett vackert sätt att hylla den extraordinära styrkan och skönheten i moderskapet. Moderkakan målas i en eller flera livsmedelsfärger beroende på dina önskemål och trycks mot ett akvarell papper. Efter skapas ett vackert avtryck. 

Förståelsen för vikten och symboliken av placenta har funnits i århundraden hos olika kulturer runt om i världen. Det betraktas som det fysiologiska bandet mellan mor och barn, och det anses vara en kraftfull symbol för livets cykel och fruktbarhet. Genom att skapa en placenta print kan du få en personlig och meningsfull konstverk som både hedrar din egen resa som mamma och uppmärksammar det magiska mötet mellan dig och ditt barn.

Oavsett om du väljer att rama in ditt placenta print som en minnesvärd dekoration i ditt hem eller ge den som en unik present till någon du bryr dig om, så kommer den att bli ett tidlöst uttryck för kärlek och påminnelse om en speciell tid i ditt liv.

Ta steget och låt mig hjälpa dig att skapa ett oförglömligt placenta print! Kontakta mig idag för att lära dig mer och boka ditt placenta print! Kontakt

Hur ska ditt print se ut?

Utseende

Hos mig kan du välja utseendet på ditt placenta print för att få den precis som du önskar.

Du kan välja en färg från min breda palett, inklusive svart, röd, grön, lila, blå, rosa, gul och beige. 

För extra glamour kan du även addera glitter eller välja att använda bladguld, silver eller koppar för att ge din placenta print en elegant touch. 

Du kan också välja en linjerad kant i svart, guld eller silver för att rama in och komplettera konstverket. 

Alla prints görs på akvarellpapper i storlek A3 för bästa kvalitet och estetik. 

Önskemål om placering av moderkakan och navelsträngen eftersträvas i högsta grad det är möjligt. 

Detta är ett konstverk och alla moderkakor är olika därför kan inte ett specifikt utseende garanteras. Det blir individuellt för varje avtryck helt enkelt.

Hantering

Jag tar hand om hela processen åt dig. 

Priset inkluderar hämtning av moderkakan samt frakt av printet hem till dig. 

Jag lägger stor vikt vid hygien och säkerhet vid hanteringen av moderkakan för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat. 

Jag rekommenderar att moderkakan är färsk för bästa möjliga avtryck, men det går även bra om den är fryst.

Obs! Vänligen observera att placenta print kräver blodprovssvar vid bokning. Arbetet innebär risk för blodsmitta. För inkapslarens säkerhet överses blodprovssvar på HIV, syfilis och heptatit. Vid positiva svar för blodsmitta har inkapslaren rätt till att neka uppdraget.

Investering                           2 500 kr

För bokning: sandra@fodandekraft.se

För att boka tjänsten, vänligen maila följande information:

1. Personuppgifter: Vänligen ange ditt namn och kontaktuppgifter, såsom telefonnummer, email-adress och hemadress. Även partner eller medföljares namn och telefonnummer. 
2. Beräknad födsel: Meddela ditt beräknade födseldatum så att jag kan planera in tid för ditt placenta print.
3. Moderkaka upphämtning: Vänligen informera oss om var du önskar hämta din moderkaka så att vi kan göra nödvändiga arrangemang.
4. Blodprovssvar: För att kunna genomföra placenta print behöver jag blodprovssvaren som rutinmässigt tas av din barnmorska på MVC. Be henne att posta svaren till din hemadress eller att skriva ut dem vid ditt nästa bokade möte. Detta sparas ej.

Vår mailkorrespondens kommer att fungera som underlag för att dokumentera och avtala om våra överenskommelser. Vid bokning godkänner du att du har förstått och samtycker till denna tjänst och dess upplägg.

Jag ser fram emot att få vara en del av denna speciella stund i ditt liv och skapa en unik placenta print som du kan bevara som ett vackert minne!

Portfolio

Placenta print med 3 st färger
Placenta print med 2 st färger och bladguld
Placenta print med färg, glitter och linjerad kant
Placenta print med 2 st färger