Soul coach & skuggarbete

Vad är skuggarbete?

Skuggarbete är en process där man utforskar och integrerar de förtryckta delarna inom oss själva. Det handlar om att möta och arbeta med de aspekter av oss själva som vi har förnekat eller bortträngt. Genom att undersöka våra rädslor, smärta och obehagliga känslor kan vi öka medvetenheten om vårt inre landskap och frigöra oss från dess begränsningar. Skuggarbete handlar om att bli hela och acceptera alla sidor av oss själva, vilket kan leda till personlig utveckling och välbefinnande. Som shadow work facilitator stöttar man andra i denna process genom att erbjuda en trygg och stöttande miljö för självutforskning och integration av skuggsidor.

Söker klienter!

Jag söker elevklienter för Soul coachning och Skuggarbete och jag skulle bli mycket glad om du vill vara en av dem!

Jag söker elevklienter till min Soul coach - och Shadow work facilitator utbildning! Som en del av min certifieringsprocess behöver jag slutföra ett visst antal coachningstimmar med klienter.

  • Coachnings samtal: Som elevklient hos mig får du möjligheten att ta del av upp till tio sessioner om 60 minuter, helt kostnadsfritt. Det enda jag önskar i utbyte är en recension från dig efter våra sessioner.
  • Skuggsession: Som elevklient får du möjligheten att delta i en kostnadsfri skuggarbets-session med mig, som varar i 60 minuter. Det enda jag önskar i utbyte är en recension från dig efter vår session.
    Under sessionen kommer vi använda spännande övningar för att utforska och nå dina undermedvetna delar. Genom detta arbete kommer vi kunna synliggöra din skugga och utforska hur du kan integrera och omfamna denna förtryckta del av dig själv. 

Vänligen kontakta mig genom formuläret nedan om du är intresserad av att bli en elevklient och vara en del av min utbildningsresa. Tillsammans kan vi skapa meningsfulla och välgörande sessioner för dig.
Jag ser fram emot att få hjälpa dig på din resa mot själslig balans, välbefinnande och större helhet!

Tack för ditt intresse och hoppas vi snart får möjlighet att utforska din inre värld tillsammans!


Alla sessioner kommer att behandlas konfidentiellt och i fullständig sekretess. Jag kan behöva dela viss information med min huvudlärare. Jag kommer att informera dig om detta och vad det avser. Alla sessioner kommer att genomföras online via plattformen Zoom.

Om du är intresserad av att delta som elevklient, är du varmt välkommen att kontakta mig genom formuläret nedan. Vänligen berätta lite om dig själv och varför du är intresserad av soul coachning eller skuggarbete. Start för samtal sker under vårterminen 2024. Jag återkopplar till dig så snart som möjligt.


Kontaktforumlär